ΓΝΩΜΕΣ

Νίκος Τσιρίδης

gnwmes

Αν και ζούμε με το διαδίκτυο εδώ και χρόνια, σπανίως σκεφτόμαστε τις επιπτώσεις που αυτό έχει, μακροπρόθεσμα. Το “Πως θα ζήσω με το διαδίκτυο” προδιαθέτει τον αναγνώστη να σκεφτεί αυτήν ακριβώς την αλληλεπίδραση με την καθημερινότητα μας.

 

Χρήστος Γαρέφης

gnwmes2

Τώρα γνωρίζω γιατί ο Μιχάλης Βαφόπουλος παίζει εξαιρετικό tennis προπονούμενος λιγότερο απ΄ όλους.Έχει ικανότητα να αποδίδει έργο μεγάλης απόδοσης χωρίς να χάνει χρόνο. Αυτό φαίνεται καθαρά στο βιβλίο του. Θα βοηθήσει πολύ τις οικογένειες, πρέπει να διαβαστεί απ’ όλους! Το σύγχρονο φαινόμενο των υπολογιστών μπορεί να αντιμετωπισθεί θετικά μέσα από την γνώση που μπορεί να πάρουν όλοι από το βιβλίο αυτό.

Μπράβο Μιχάλη

 

Ανδρέας Μπάτσης

gnwmes3

Επειδή γνωρίζω πως απασχολεί πολλούς γονείς το θέμα του διαδικτύου σχετικά με τα παιδιά, διαβάστε αρχικά την εισαγωγή από το εξαιρετικό βιβλίο του φίλου Μιχάλης Βαφόπουλος με χρόνια ακαδημαϊκής έρευνας πάνω στο διαδίκτυο.

 

 

Ευτυχία με ή χωρίς Διαδίκτυο, “Το Βήμα”/ “Βιβλία”, 7.7.2013

gnwmes4

Ενας οδηγός-πλαίσιο συμβίωσης με το Διαδίκτυο για κάθε χρήστη, γονιό, δάσκαλο ή νεαρό. Το Διαδίκτυο βρίσκεται πλέον παντού. Στο σχολείο, στο έγκλημα, στη διασκέδαση, στον εκφοβισμό, στην ενημέρωση, στην εργασία, στην απάτη, στην εξουσία, στον θάνατο. Βρίσκεται στο κινητό. Στα χέρια μας. Είναι πολύπλοκο και αντιφατικό. Εμπεριέχει κινδύνους και ευκολίες. Ο συγγραφέας απλοποιεί τις διαδικασίες χρήσης του δίνοντας κάποιες οδηγίες ώστε το Internet να εντάσσεται φυσιολογικά στην καθημερινότητά μας.

 

Γράψτε την γνώμη σας.

 nike air max 90 crimson

Leave a Reply